Παροχές

Διατροφή (πρωινό- προάριστο- μεσημεριανό-απογευματινό)

 Η κουζίνα  μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα και με ειδικευμένο προσωπικό το οποίο είναι ιατρικά ελεγμένο και μαγειρεύει το μενού της ημέρας .

 Είναι διαμορφωμένο από τον παιδίατρο ώστε το διαιτολόγιο που ακολουθείται να είναι ισορροπημένο και πλήρως εφοδιασμένο με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες .

 Οι προμήθειες για την παρασκευή φαγητών και γλυκών γίνονται από τα καλύτερα καταστήματα.

 

Ιατρική παρακολούθηση

 Ο Παιδίατρος του σχολείου παρακολουθεί τα παιδιά κάθε είκοσι ημέρες καθώς και όποτε κριθεί αναγκαίο. Επιπλέον παρέχουμε υποστήριξη με παιδοψυχολόγο, με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Επίσης, παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη σε γνωστή ασφαλιστική εταιρία κατά την παραμονή ή την μεταφορά των παιδιών .

 

Τακτικές ενημερώσεις

 Στο ημερήσιο δελτίο αναφοράς αναγράφεται αναλυτικά η μάθηση, η διατροφή και επισυνάπτονται τα απαραίτητα έγγραφα για την ενημέρωσή σας.

 Πραγματοποιείται εβδομαδιαία τηλεφωνική ενημέρωση των γονέων από τους δασκάλους και δυο φορές το χρόνο ατομικές συναντήσεις για την περαιτέρω ενημέρωσή σας.

 Επιπλέον τηρείται αρχείο με την πρόοδο των παιδιών, γίνεται καταγραφή και αξιολόγηση της πορείας τους με portfolios τα οποία παραδίδονται στους γονείς στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Δίδεται επίσης βεβαίωση παρακολούθησης για τα παιδιά που φοίτησαν στο Νηπιαγωγείο, απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή τους στο Δημοτικό σχολείο.

 

 Έξτρα παροχές

 Το σχολείο μας  παρέχει στους μαθητές με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση μαθήματα κολύμβησης στην πισίνα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μαθήματα Αγγλικών και στολές από το βεστιάριο του σχολείου μας για τις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο ιδιόκτητο θέατρο μας με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Παρέχονται επίσης στο Νηπιαγωγείο μαθήματα της Κινεζικής γλώσσας.

 

Δυνατότητα μεσημβρινής ανάπαυσης

 Μόνο για τις ηλικίες 2-3 ετών

 

Μεταφορά με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία

 Ασφαλή και άνετη μεταφορά από επαγγελματίες οδηγούς και με την απαραίτητη παρουσία συνοδών . Οι ώρες διαμορφώνονται ανάλογα με την επιθυμία και τις ανάγκες σας. Καλύπτουμε τις παρακάτω περιοχές :

· Αγ.Δημήτριος

· Άλιμος

· Αργυρούπολη

· Βάρη

·Βάρκιζα

· Βούλα

·Βουλιαγμένη

· Βύρωνας

· Γλυφάδα

· Δάφνη

· Ελληνικό

· Ηλιούπολη

· Καλαμάκι

· Καλλιθέα

· Κουκάκι

· Ν.Κόσμος

· Ν.Σμύρνη

· Π.Φάληρο